Οδηγός Ελλάδας

Επιδότηση ύψους 5.000 ευρώ από τον ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop

Επιδότηση ύψους 5.000 ευρώ από τον ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop

Μέσα στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο και με τις επιχειρήσεις να δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες αυτής της εποχής ο ΕΣΠΑ ανοίγει ένα νέο πρόγραμμα επιδοτώντας 100% την κατασκευή eshop για το λιανικό εμπόριο.

Όλοι έχουν πλέον συνειδητοποιήσει ότι τα eshop αποτελούν πλέον τη μόνη λύση για να βγουν τα καταστήματα από το αδιέξοδο όπου έχουν εισέλθει και να καταφέρουν να επιβιώσουν αλλά ίσως και να ανθίσουν ακόμη περισσότερο. Ζούμε σε μια εποχή όπου το ηλεκτρονικό εμπόριο αποτελεί πια αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Μέσα σε αυτή την τάση ψηφιοποίησης του εμπορίου ο ΕΣΠΑ ετοιμάζεται να επιδοτήσει την κατασκευή eshop κατά 100% για το λιανεμπόριο μέχρι το ποσό των 5.000 ευρώ. Αυτή η επιδότηση αποτελεί μια ηλιαχτίδα ελπίδας για όσους καταστηματάρχες ήθελαν να επεκταθούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο αλλά δεν είχαν το κεφάλαιο για να το πραγματοποιήσουν.

Το πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως μέσα στις επόμενες μέρες και το χρονικό περιθώριο για την υποβολή των αιτήσεων θα είναι τουλάχιστον ένας μήνας. Ο συνολικός προϋπολογισμός για το πρόγραμμα είναι 80 εκατομμύρια ευρώ και υπολογίζεται ότι θα επιδοτηθούν 16.000 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Βοηθήστε την επιχείρησή σας να ορθοποδήσει και να ακμάσει στον κόσμο του διαδικτύου! Σώστε την επιχείρησή σας και επεκταθείτε σε ένα νέο δίκτυο πωλήσεων που μπορεί να σας εξασφαλίσει πολλούς νέους πελάτες και μεγάλα κέρδη!

Πηγή: https://web-infox.eu/

Αφήστε το σχόλιό σας.


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *